Over het boek

Je houdt van het bourgondische leven en weet eigenlijk al jaren dat je overgewicht hebt en dat er iets moet gaan gebeuren om gezond te blijven.

Enkele jaren geleden bezocht ik Prescan in Duitsland en ik werd daar geconfronteerd met mijn overgewicht en dientengevolge slechte cholesterol en dito conditie.

De jaren vlogen voorbij tot ik op een gegeven moment besloot iets te doen aan mijn overgewicht en een eigen methodiek toe te passen en deze proefondervindelijk vast te stellen. Je wilt geen jojo-gedrag, geen complexe eetschema’s, geen slaaf zijn van een methode, geen hongerstakingen, sapkuren of idiote hoeveelheden beweging, maar op een haalbare en verantwoorde manier een kleine structurele aanpassing doen in je levensstijl.

De ‘Bourgondisch in evenwicht’ methode is het antwoord. Deze methode beschrijft hoe jij je bourgondische levensstijl kunt behouden en met minimale structurele aanpassingen in je eet- en bewegingsgedrag je gezonde bourgondische evenwicht behaalt in 5 cycli van 3 maanden met een gewichtsverlies tot 15%.

De eerste 3 cycli zien vooral toe op een structurele aanpassing van je eetgedrag en zijn goed voor 8% gewichtsverlies. In de laatste 2 cycli werk je toe naar 3 structurele bewegingsmomenten die goed zijn voor nog eens 7% gewichtsverlies.

Iedere persoon is anders maar als je deze methode toepast, bereik jij in 15 maanden jouw bourgondische evenwicht!

Bestel het boek

Luister naar mijn podcast, René Witte - Bourgondisch in evenwicht, op Anchor!

Ga naar Anchor

of luister het direct hieronder

Sneak Preview

Je hebt al jaren je leven geleefd om te komen waar je vandaag de dag staat.
Als je niet iets structureel anders gaat doen en daar ook niet de tijd voor neemt, dan zul je overgewicht blijven houden of je zult door je impulsieve kortstondige afvalvoornemens blijven hangen in het jojo-effect. Dan ben je voor je het weet je leven lang aan het lijnen en werk je zelf aan je eigen levensverkorting.

Kijk in het boek (preview)

“Bourgondisch in evenwicht”
in de media

De rookworst laten staan in strijd tegen kilo’s? ‘Het zijn bonusmomentjes waarmee je toch op gewicht kunt blijven’

Lees het premium artikel van het Eindhovens Dagblad.

Artikel lezen (pdf)
Ook structureel afvallen
in 2024?

Start vandaag nog met de Bourgondisch in Evenwicht methodiek!

Direct starten