Bewegingsmoment

23 november 2021

– bewegingsmomenten –
In het boek zul je lezen dat tijdens de eerste drie cycli de focus meer ligt op de aanpassing en het inbedden van je nieuwe eetgedrag, met name overdag.
Binnen de methodiek mag je ‘ s avonds alles blijven eten als het maar gevarieerd is, geen brood( op de bonusmomenten na), en natuurlijk hoort daar een mooi flesje wijn bij 🍷.
Je dient wel de balansdagen in acht te nemen, hierover lees je alles in het boek, maar ik beloof je als je de methodiek volgt dat jij optimaal kunt blijven genieten van het bourgondische leven en jij jouw bourgondische evenwicht bereikt met een gewichtsverlies tot 15%!
Terug naar de bewegingsmomenten.
De eerste 3 cycli beperk jij je bewegingsmomenten tot 1-2 per week, tenzij je natuurlijk nu al meer bewegingsmomenten hebt dan blijf je die lekker voortzetten.
Vanaf de 4e cyclus werk jij toe naar minimaal 3 bewegingsmomenten per week. In mijn boek spreek ik over externe en interne bewegingsmomenten.
Dus zoek een bewegingsactiviteit waar je plezier in hebt!
Ik heb mijn passie gevonden in het spinnen thuis in combinatie met cyclemasters, ideaal en wanneer ik wil lessen volgen!
De doelstelling van de methodiek is dat alles wat de methodiek beschrijft jij tot in lengte van jaren ook vol kunt houden, haalbaar is en uiteindelijk jouw lifestyle wordt!
Wacht dus niet langer, koop het boek en bereik binnen 15 maanden jouw bourgondische evenwicht!