Vakantie – Zondigen?

23 november 2021

-Hoofdstuk 13 “Vakantie – zondigen” –
Een voorwaarde om de bourgondisch in evenwicht methodiek te laten slagen is dat je nauwgezet elke cyclus met de bijbehorende uitgangspunten volgt!
Iedere cyclus werk jij heel geleidelijk toe naar jouw nieuwe levensstijl, de bourgondisch in evenwicht levensstijl!
Bij het bereiken van de vijfde en laatste cyclus zul jij bemerken dat de doelstellingen ,die inmiddels voor jou een vaste routine zijn geworden, geen doelstellingen meer zijn, maar jouw nieuwe levensstijl.
De energie die je de afgelopen 4 cycli gestoken hebt in het volgen van de methodiek hebben je geleidt tot het voortdurende slotstuk de vijfde cyclus!
Vergeet niet dat vanaf de eerste cycli ‘s avonds alles maar dan ook echt alles hebt kunnen eten ( behalve brood) , immers is de doelstelling van de methodiek is dat je bourgondisch optimaal kan blijven genieten van alle geneugten des levens!
We hebben allemaal wel eens een uitstapje, vakantie of citytrip waarbij jij weet dat je af gaat wijken van de methodiek! Je leest hierover in hoofdstuk 13 van het boek.
Deze afwijking is helemaal niet erg, maar probeer je in de basis te houden aan het niet eten van brood en zorg dat je na je uitstap weer direct vol gedisciplineerd de vijfde cyclus hervat!